3D-PRINT.com

Tilbud på prototyper & produktion

Powered by BreezingForms

indsamling og anvendelse af personoplysninger i henhold til GDPR

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos 3D-PRINT.com har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger
  • Din offentlige IP adresse

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.

Ved bestilling, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores lagerhotel, pt. hwok ivs med henblik på levering af dine indkøb.
Din e-mailaresse vil blive brugt til ordrebekræftelse samt faktura på købet, email og telefonnummer vil kunne blive brugt ved tvivlspørgsmål ang. din ordre.

Vi videregiver email, ordrenummer, samt købte varer til Trustpilot og Google reviews for at de har mulighed for at bedømme købsoplevelsen.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter (DIBS) til behandling af dine betalingsoplysninger, samt Dinero til håndtering af bogføring af købet. Vi benytter ligeledes Google samt Trustpilot til statistik samt kunde tilfredshedsundersøgelser af dit køb. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

3D-PRINT.com
CVR-nr. 35134816
Bækgårdsvej 17
2640 Hedehusene
Tlf.: 22 26 95 82
E-mail: cDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger vil blive slettet senest 60 måneder (5 år) efter, at du har modtaget din vare, i henhold til nuværende bogføringslovgivning.

Hvis du ønsker at klage over 3D-PRINT.com’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5. , 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Please sign up to post your comment