Ydelser

Vi er specialiseret i

Produktudvikling - Prototyper - 3D Print Produktion

 

Vi løser komplekse elektro - mekaniske produktudviklinger og påtager os derudover med glæde 3D print ordre til privat i vores print farm.

En simpel beskrivelse af en produkt ide kan være tilstrækkelig til hurtigt og nemt at nå til en hurtig prototype og salgsklart 3D printet produkt. Vi sætter stor ambition i altid at være opdateret om nyeste 3D print teknologier for at kunne yde vores kunder den bedste rådgivning og service indenfor CAD tegne opgaver og 3D print i utallige plast materialer og overfadekvaliteter. Vi løser udvikling, prototyper, serie produktion og efterbearbejdning til tiden og pålidelig høj kvalitet.

At finde alle åbenlyse designforbedringer i et så tidligt stadie som muligt reducerer projektets omkostninger massivt. En hurtig prototype sparer udviklingstid og sikrer at alle aspekter er blevet husket og optimeret.

 

Ud over komplekse elektro-, mekaniske udviklingsprojekter og detaljerede designopgaver overtager vi også pålidelig den løbende årsproduktion af 3D printede emner for vores loyale kunder.

Hvorfor binde store mængder kapital i værktøjer og lager som hurtig kan blive forældet og skulle nedskrives. Emnerne kan genprintes lokalt i Danmark i mindre batches med løbende mulighed for at justere produkt og oplæg efter det sig konstant ændrende markedsbehov.

 

Vores fokus er at levere fleksible & optimerede produkt løsninger der matcher vores kunders KUNDERS behov

 

Vores kunder spreder bredt i industrier som:

                  • med særlig stolthed at fremhæve rigspolitiet, kongehuset og forsvaret
                  • Automobil (brandbiler, politibiler, ambulancer, militær)
                  • Arkitektur
                  • Grøn energi
                  • Biotek
                  • Medicinsk udstyr
                  • Elektronik (svag og stærkstrøm)

 

Deres behov spænder fra simple 3D printede plastik komponenter over komplekse samlede produkter, til værktøjer til masseproduktion som f.eks. massive SLA printede sprøjteestøbeforme der kan holde til både varme og tryk i masseproduktion.

Vi er altid nysgerrig efter at forstå vores kunders forretningsmodel, deres kunders behov samt eksisterende produkterfaringer og giver gerne den ekstra indsats for at kunne rådgive vores kunder til de bedste design- og produktionsbeslutninger. Vi holder lyset tænt for at bringe dem i mål til tiden

 

Det skal være nemt, risikofrit og profitabelt

 

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsprodukter. Vores kunder skal ikke være i tvivl om hvem de ønsker kontakte ved et fremtidigt behov.

Uanset om der er behov for en enkelt prototype eller en storstilet produktion, har vi ekspertisen og ressourcerne til at bringe opgaven i mål. Hvis det haster så slukker vi ikke lysene.

Vi ser meget frem til et positivt og målrettet samarbejde.

 

Michael Tangen Møller

grundlægger og ejer af 3D PRINT ApS

 

Ring +45 22269382 eller skriv Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

eller benyt vores kontaktformular for at modtage et hurtigt tilbud

 

Creative Contact Form

Kontakt Webformular
Skriv her...
3D PRINT ApS 43598341 Playing with open cards - our privacy policy

We do use cookies to grant you the best site experience