Vi er stolte over vores successfulde kunder

Om os

3D-PRINT.com blev i 2013 grundlagt af Michael Tangen Møller (CVR 35134816). I takt med vores voksende kundeportefølje og de tiltagende ansvarsfulde projekter vi er blevet betroet med har vi 2022 taget springet som selvstændig selskabsform. Som 3D PRINT ApS har vi fået nyt CVR nr. 43598341 og glæder os over at være klædt på til nye store udfordringer som pålidelig og sikker samarbejdspartner.

Vi vokser med vores kunder og forfølger en langsigtet og profitabel vækst for begge parter.

Vi prøver ikke at sælge den dyreste løsning men ser fordele i at øge vores kunders indtjening for at vinde deres langsigtede loyalitet og anerkendelse som deres tilgængelige problemløser til såvel produkt udvikling, konsulent ydelser og 3D print.

Det kan gå hurtigt, bedst eller billigst og der er altid mulighed for at vælge 2.

Produkter nutildags har en anden livscyklus og kræver løbende opdatering. Vores kunder kan stole trygt på at vi er der når det skulle brænde og altid kan føre et projekt videre når det kræves.

Vi går med begejstring op i vores arbejde. Vi er nørder af overbevisning når det gælder CAD (konstruktion) og CAM (3D print) og vi løser den black box af analyse, design og teknik. Kunderne bestemmer selv hvorvidt de vil inkluderes i detaljer igennem projektfaserne.

Vi prøver fleksibel at indbringe vores kompetence der hvor vi kan se behovet for det og møder gerne op med åbne øjne for at se nye muligheder hvor vi kan optimere vores kunders produktion. At få indsigt i vores kunders projekter og føre deres ideer ud i virkeligheden er det som motiverer os hver dag på ny. Det er os den største ære at kunne bidrage til vores kunder success som deres full service produktdesign og produktionsløsning.

Creative Contact Form

Kontakt Webformular
Skriv her...
3D PRINT ApS 43598341 Playing with open cards - our privacy policy

We do use cookies to grant you the best site experience